december 31-ig INGYENES! Kérünk minden szurkolót, hogy váltsa ki a kártyát ebben az évben, amíg a Klub támogatja a díjmentes igénylést. A 2015-ös évtől kezdődően már külön díj ellenében tudjuk csak a kártyát biztosítani szurkolóink számára. Maradt esély a felsőházra (videóval frissítve) Mezőkövesdi KC – Ceglédi KKSE 26-22 (15-12) Végig vezetve, megérdemelt győzelmet aratott városunk felnőtt csapata a Pest megyei gárda ellen lejátszott bajnoki rangadón.
[[ÉLŐ**]] Mezőkövesdi SE KTE online közvetítés 5 november
Mezőkövesd Zsóry - MOL Fehérvár FC élő eredmények, H2H
OTP Bank Liga - MédiaKlikk
hu) Sporttörténelmi kupasiker! Gyirmót FC Győr – Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (0-0) Bejutott a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé, ezzel sporttörténelmi sikert ért el városunk felnőtt csapata. Labdarúgóink Gyirmóton harcolták ki a továbbjutást. (Fotó: gyirmotfc. hu) MARKO DINJAR IS A FEDÉLZETEN A horvát-magyar kettős állampolgárságú Marko Dinjar örül, hogy visszatér az NB I-be. Súlyos vereség Pakson (videóval) Paksi FC – Mezőkövesd Zsóry FC 5-0 (4-0) Öt gólos vereséget szenvedett városunk felnőtt csapat a a bajnokság hétvégi játéknapján.
A WKW ETO FC Győr vendégeként rendezett találkozón a kövesdiek közül Eperjesi, Berecz és Zivzivadze volt eredményes december 4-én. Kuttor Attila együttese a nyolcaddöntőben az Ózdi FC – Kaposvári Rákóczi FC párharc továbbjutójával fog játszani. Az oda-visszavágós párharcot februárban rendezik majd meg. A Mezőkövesd Zsóry legközelebb december 7-én, szombaton 14 óra 30-kor lép pályára az OTP Bank Ligában, amikor is a Diósgyőri VTK érkezik városunkba.
Együttesünk Balmazújvárosból megérdemelten hozta el a bajnoki pontokat, így kézilabdázóink továbbra is versenyben vannak a felsőházba jutásért. Kiváló szereplés (videóval frissítve) Az elmúlt évtizedek legjobb eredményeit érték el a Mezőkövesd Zsóry utánpótlás csapatai az őszi szezonban. Tállai András a klub elnöke a jövő évi fejlesztési tervekről, a stadionrekonstrukcióról, valamint egy új edzőközpont létesítésének terveiről osztotta meg gondolatait a szervezet évértékelővel egybekötött utánpótlás évzáró ünnepségén december 11-én. FELHÍVÁS A Mezőkövesd Zsóry Szurkolói Klubkártya kiváltása 2014.
Labdarúgóink 18 fordulót követően a 12. helyen állnak 15 ponttal az OTP Bank Ligában. Együttesünk az idei utolsó bajnoki mérkőzését Balmazújvárosban fogja lejátszani december 9-én, szombaton 15 óra 30-tól. Győzelem a fővárosban 2-1-es győzelmet aratott a Mezőkövesd Zsóry FC csapata a 4. helyezett Budapest Honvéd vendégeként az OTP Bank Ligában november 25-én. Labdarúgóink közül Novák és Koszta, míg a fővárosi gárdából Danilo volt eredményes. A Mezőkövesd 17 forduló után 14 ponttal a 12. helyen áll a bajnokságban. Együttesünk legközelebb december 2-án, szombaton 15 óra 30-tól a Diósgyőri VTK csapatát látja vendégül a Városi Stadionban. Kiütéses győzelem 36-21-es győzelmet aratott a Mezőkövesdi KC felnőtt csapata a Debreceni EAC ellen lejátszott bajnoki mérkőzésen november 18-án.
Negyedóra alatt eldőlt (videóval frissítve) Mezőkövesdi KC - Balatonfüredi KSE 24-33 (7-18) Negyedóra alatt eldöntötte a két pont sorsát a Balatonfüred együttese Mezőkövesden. Csoknyai István gárdája magabiztos játékkal nyerte meg a két csapat hétközi bajnoki összecsapását. Évértékelő beszélgetés Tóth Lászlóval, a Mezőkövesd Zsóry vezetőedzőjével A 3.
/B-s bajnokságban. Nem játszik hétvégén az MKC A találkozót a Békés együttesének kérésére halasztották el. Az összecsapást egy későbbi időpontban játsszák majd le a felek. Az MKC legközelebb november 22-én, vasárnap 17 órakor Balassagyarmaton lép majd parkettre. A Laser Radial hajóosztályban versenyző 22 esztendős mezőkövesdi olimpikon nagyszerű eredményeket ért el ebben az évben, legnagyobb sikereként bronzérmet szerzett a Kieler Woche elnevezésű rangos nemzetközi versenyen. Mári a nők között elsőként szerzett kvótát a tokiói olimpiára, amit jövőre fognak megrendezni. A férfiaknál az összesített szavazatok alapján Berecz Zsombor lett az Év Vitorlázója.
Világválogatott Mezőkövesden (videóval frissítve) A Budapest Honvéd öregfiúk csapata nyerte meg a negyedik alkalommal megrendezett Mezőkövesd Zsóry Sportgálát. A győztes csapatban olyan kiválóságok léptek parkettre mint a világválogatottban is megfordult Détári Lajos, továbbá a több 100 NB I-es mérkőzést gyepen töltő Bárányos Zsolt, Duró József, Budovinszky Krisztián és Farkas Attila. IV. Mezőkövesd Zsóry Sportgála December 20-án, immár negyedik alkalommal rendezik meg a Mezőkövesd Zsóry Sportgálát a Városi Sportcsarnokban. Az eseményen pályára lép többek között a világválogatottban is megfordult Détári Lajos, valamint a 25-szörös magyar válogatott Hamar István.
A keret tagjai mellett a próbajátékosok is részt vesznek az edzőtáborban. A klub honlapján Nagy József, csapatunk rutinos védője értékelte az elmúlt napokban elvégzett munkának, valamint az edzőtáborozásnak a tapasztalatait. Zubai utazhat az EB-re Kijelölte keretét az Európa Bajnokságra Talant Dujsebajev, a felnőtt magyar férfi kézilabda válogatott szövetségi kapitánya. A szakember döntésének köszönhetően Zubai Szabolcs, a MOL-Pick Szeged mezőkövesdi beállósa is utazhat a lengyelországi kontinensviadalra. (Fotó: redlemon.
(Fotó: police. hu) 27-26-os győzelmet aratott a Mezőkövesdi KC felnőtt csapata a szintén NB I-es Ceglédi KKSE ellen lejátszott hazai edzőmérkőzésen. A július 28-ai találkozón csapatunkból Stankovic 5, míg Krivokapic 4 találatot szerzett, a vendégeknél Zobec 5 gólig jutott. Az MKC legközelebb augusztus 8-án, szerdán 18 órától a szintén első osztályú Vecsés SE ellen lép majd parkettre. A találkozót Monoron rendezik meg. hu) Döntetlen Debrecenben 1-1-es döntetlent játszott a Mezőkövesd Zsóry FC a Debreceni VSC vendégeként az OTP Bank Liga 2. fordulójában július 28-án. Együttesünk találatát Drazic szerezte a 71. percben, a hazaiak Kinyik góljával, a 87.
Kecskeméti TE: Kezdőlap
(SPORT TV) Mezőkövesdi SE KTE adás 5 november 2022 | EZEBAT
Mezokovesd SE-Fehervar FC - 2023. 02. 10.
Nemzeti együttesünk legközelebb október 10-én, kedden 17 órától Törökországban lép pályára EB selejtezőn. Két kövesdi a válogatottban Ismét meghívót kapott a magyar U21-es válogatottba a Mezőkövesd Zsóry FC két játékosa, Szalai Attila (b) és Koszta Márk (j). Nemzeti együttesünk október 5-én, csütörtökön 20 órától Olaszországot fogadja barátságos mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban, míg október 10-én, kedden 17 órától Törökországban lépnek pályára Michael Boris tanítványai EB selejtező találkozón. (Fotók: mezokovesdzsory. hu) Megvan a pontos kezdés Elkészítették a Magyar Kupa 7. fordulójának pontos menetrendjét a Magyar Labdarúgó Szövetségben.
(ÉLŐ KÖZVETÍTÉS TV!!) Mezőkövesdi SE PAFC adás 29
Nemzeti Sport Online
helyről várhatja a tavaszi szezont a Mezőkövesd Zsóry FC felnőtt csapata a Merkantil Bank Ligában. Az együttes őszi szerepléséről, az előttünk álló időszak feladatairól, valamint a téli felkészülés menetrendjéről Tóth László vezetőedzővel beszélgettünk. Győzelembe „rohantak” (videóval frissítve) Kőnig-Trade Balmazújváros – Mezőkövesdi KC 28-32 (10-15) Újabb fontos és értékes sikert ért el városunk felnőtt csapata.
Hármas kövesdi siker (videóval frissítve) Harminckét sportoló ült asztalokhoz a 18. Rozmaring Cukrászat Open sakkversenyen. A régiós megméretést a Mozgássérültek Mezőkövesdi Egyesületének székházában rendezték meg november 29-én. Tállai András maradt az elnök (videóval frissítve) Tisztújító küldöttgyűlést szervezett a Mezőkövesd Zsóry SE november 27-én. Az egyesület elnökségében és a felügyelő bizottságban is történtek személyi változások. Értékes pontot vesztettek (videóval frissítve) Sport 36-Komló – Mezőkövesdi KC 24-24 (13-15) Fordulatos mérkőzés után pontosztozkodással zárult városunk felnőtt csapatának hétvégi bajnoki mérkőzése.
Foci: Mezőkövesd élő eredmények, végeredmények
Mezőkövesdi Városi Stadion - Wikipedia